Radionice engleskog jezika

        Radionice su namenjene deci od četiri, pet i šest godina, kao i đacima osnovne škole. U ovim godinama deca počinju polako da razvijaju svoja interesovanja i da pokazuju svoje afinitete. I, nema veze ukoliko strani jezici nisu na vrhu njihove  liste, druženje sa nama i svojim drugarima promeniće njihovo mišljenje.

Škola, a nije škola!

U ovom uzrastu slova i pisanje su najmlađima nepoznati, ali, istovremeno i nepotrebni za uspešno pamćenje i kreativno učenje. Deca kroz igru, fleš kartice, crtanje, animirane filmove i osmišljene skečeve polako usvajaju nove pojmove i način izgovora istih i razvijaju naviku da pamte nešto novo s čime se do tada nisu susretala. Upravo zbog toga, osnovci uživaju kroz ovakav vid učenja. Iako se "nešto uči", mnogo je lepše nego u školi!
 

Zašto radionice voli svako dete?

Radionice su osmišljene tako da Vašem detetu deluju kao redovno druženje sa drugarima svog uzrasta. Provešće raznovrsno i uzbudljivo vreme sa profesorom i neće ni na tren pomisliti da ima obavezu, već će se potpuno udubiti u sve ono što se dešava i što vidi i uživaće u novim izazovima. Profesor će mu biti drug u avanturama i vreme će proleteti i biće mu neobično kada se čas završi, a znanje će dugo ostati.       
 

Zašto ovaj kurs?

Radionice će Vašem detetu doneti, pre svega, radost, a zatim i početno znanje koje će kasnije mnogo lakše nadograđivati. Pored toga, osnovci će zahvaljujući radionicama mnogo lakše usvajati školsko gradivo. Igraće se i grešiće bez srama i straha od negativne ocene. Vrlo brzo ćete uočiti promenu kada Vam dete sa ponosom bude prepričavalo kako je protekao čas i kako se lepo proveo sa svojom novom  družinom i nasmejanom učiteljicom.
 
Dužina kursa: 3.5 meseca
Početak kursa: 10. januar
Broj časova: 14 časova od 60 minuta
Dinamika održavanja nastave: jednom nedeljno
Cena: 14.400